Kristianstad

Den 9 och 10 maj gör vi en kampanj om att arbeta som distributör. Du som fått ett utskick från oss kan läsa om jobbet såsom lön och arbetstider här och göra en intresseanmälan här.

Träffa oss och ta reda på mer om jobbet som distributör – den 23 maj är vi utställare på Hörby KulturKalas >>

Söker du Sommarjobb på Österlen? Välkommen på ett informationsmöte om att jobba som distributör den 17 maj i Ystad Allehandas lokaler på Norregatan 7 i Ystad. Anmäl dig genom att skicka ett mail till ansokan.ystad@tidningsbararna.se. Ange ’Ystad Allehanda’ i mailet. Perioderna  som gäller i sommar är 19/6-15/7 samt 24/7-19/8.

Vi distribuerar i kommunerna Kristianstad, Östra Göinge, Bromölla, Hässleholm, Osby, Eslöv, Höör, Hörby, Tomelilla, Simrishamn, Ystad, Skurup, Sjöbo, Trelleborg. Verksamheten styrs från vårt regionkontor på Västra Vallgatan 2 i Kristianstad.

Kontorsservice
Kristianstad 010-498 20 00

kristianstad72

Jörgen Röxner, regionchef

– Vi har ca 600 distributörer som ansvarar för utdelning av post, tidskrifter, morgontidningar, gratistidningar, och andra produkter till hushåll och företag.

Region Kristianstad täcker halva Skåne från Trelleborg med sitt slättlandskap Österlen med sina kullar och stränder till Osby med sina skogar. Här finns tätorter av alla storlekar, men också en hel del landsbygd. Vanligast är bildistrikt, utom i de större tätorterna.

Här är kontrasterna mellan sommar och vinter stora.
– Vi har stor inflyttning på sommaren främst till ostkusten Åhus och Yngsjö, hela Österlen och Ystad. Och om vi har en kall vinter, så är det extra mycket vinter på Österlen.

Vill du söka jobb i region Kristianstad, fyll i vår intresseanmälan